023 - 808 02 27

Arbeidsrecht advocaat nodig in Haarlem?

Onterecht ontslag aanvechten

Heeft u te horen gekregen dat uw contract beëindigd zal worden? Denkt u dat het ontslag onterecht is? Kom dan snel in actie! Maakt u geen bezwaar tegen het ontslag, dan denkt de rechter namelijk dat u akkoord gaat met het ontslag. Indien u geen bezwaar maakt, dan kunt u ook geen uitkering krijgen. Het is dus van groot belang dat u stappen onderneemt. Voor u het weet zit u zonder inkomen. U krijgt in de meeste gevallen een oproep van het UWV of de kantonrechter om bezwaar te maken. Denk niet dat het aanvechten van uw ontslag te ver gaat. Bezwaar tegen ontslag is volkomen normaal en dus ook noodzakelijk. Schakel De vakman in om u bij te staan in de onderhandeling van een transitievergoeding.

Ontslag op staande voet aanvechten

Vooral bij ontslag op staande voet is bezwaar maken van belang. Bij ontslag op staande voet raakt u direct uw inkomen kwijt. Daarnaast heeft u geen recht op een uitkering. Misschien heeft uw werkgever een goede reden voor het ontslag, maar dan nog kunt u strijden voor het behoud van uw WW-uitkering. Ook als u het niet eens bent met ontslag, dan moet u natuurlijk in actie komen. Misschien heeft uw werkgever geen zin in langdurig procedures en kunt u met de hulp van een ervaren specialist in arbeidsrecht uw gelijk krijgen. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 023 - 808 02 27 of door ons contactformulier in te vullen.

Willemse & van Poorten Advocaten

Bij Willemse & van Poorten Advocaten zijn zes hoog gekwalificeerde advocaten werkzaam met elk een eigen specialiteit. Naast een passie voor arbeidsrecht zijn wij gespecialiseerd in huurrecht, insolventierecht, strafrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht en personen- en familierecht. Wij voldoen graag aan hoogwaardige kwaliteitseisen en laten onze praktijkvoering dan ook regelmatig controleren door externe organisaties. Wij raken niet vastgeroest in oude werkwijzen, maar gaan met de tijd mee en bekijken elk proces met een kritische blik.

Waarom Willemse & Van Poorten Advocaten?

  • Advocatenkantoor met lange historie en traditie
  • Hoog gekwalificeerde advocaten
  • Lid van Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

• Arbeidsovereenkomsten
• Concurrentiebeding
• Beëindigingsovereenkomsten
• Ontslag
• Ontslagvergoeding
• Conflictbemiddeling

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Haarlem en omstreken.

Hoofdvestiging