023 - 808 02 27

Arbeidsrecht advocaat nodig in Haarlem?

Arbeidsconflict ontslag

Een conflict op het werk zou u het liefst willen voorkomen. Het is erg vervelend wanneer de samenwerking tussen de werkgever en de werknemer onder druk komt te staan. Maar wanneer is er daadwerkelijk sprake van een arbeidsconflict? Een meningsverschil valt onderling wel op te lossen, daar hoeft u misschien geen juridische hulp voor in te schakelen. Wanneer u als werknemer iets moet doen of juist niet mag doen en u bent het daar niet mee eens, dan is er echter wel sprake van een arbeidsconflict. Ook wanneer u als werkgever onder druk komt te staan door uw werknemer kan er sprake zijn van een arbeidsconflict. Wat te doen bij een arbeidsconflict?

Conflict met leidinggevende oplossen

Wanneer u ergens mee zit of u moet iets doen waar u het niet mee eens bent, dan is het erg belangrijk dat u dit uit. Communiceer met u leidinggevende of met een P&O-adviseur of vertrouwenspersoon en probeer er op die manier samen uit te komen. Het kan ook helpen alles voor uzelf op te schrijven en bij te houden wat er gebeurt. Dit kan in een later stadium, indien een conflict escaleert zeer bruikbaar zijn. Lukt het niet om het samen met uw werkgever op te lossen? Schakel dan een mediator in die als bemiddelaar op kan treden.

Hulp bij arbeidsconflict in Haarlem

De advocaten van De vakman hebben veel ervaring op het gebied van arbeidsconflicten. Zij bieden werknemers en werkgevers ondersteuning tijdens een arbeidsconflict. Ten eerste wordt er door middel van bemiddeling naar een oplossing gezocht. Indien er geen passende oplossing gevonden kan worden, dan moet een rechter beslissen hoe het conflict opgelost gaat worden. Het is belangrijk te weten wat uw rechten en plichten zijn als werkgever en als werknemer. In Haarlem en omgeving staat De vakman u graag bij.

Waarom kiest u voor ons?

  • Advocatenkantoor met lange historie en traditie
  • Hoog gekwalificeerde advocaten
  • Lid van verschillende keurmerken

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

• Arbeidsovereenkomsten
• Concurrentiebeding
• Beëindigingsovereenkomsten
• Ontslag
• Ontslagvergoeding
• Conflictbemiddeling

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Haarlem en omstreken.

Hoofdvestiging