023 - 808 02 27

Arbeidsrecht advocaat nodig in Haarlem?

Komt u in aanraking met het ontslagrecht?

Het ontslagrecht is onderdeel van het arbeidsrecht en heeft betrekking op alle wet- en regelgeving ten behoeve van ontslag. Komt u in aanraking met het ontslagrecht, dan bevindt u zich in een onzekere periode. Heeft u ontslag gekregen of dreigt er ontslag voor u? Het is goed om te weten dat het ontslagrecht in Nederland vooral is ingericht om werknemers te beschermen. Werkgevers kunnen medewerkers niet zomaar ontslaan. Uw werkgever moet ten eerste een goede reden opgeven voor het ontslag en moet zich natuurlijk houden aan de wettelijke opzegtermijn.

Ontslag advocaat in Haarlem

Er bestaat veel onwetendheid over de rechten en plichten van werknemers bij ontslag. Ontslag gaat gepaard met veel emotie. U gaat misschien aan uw eigen functioneren twijfelen en weet niet goed hoe te reageren. Het is belangrijk om voor u zelf op te komen en u te laten informeren over de stappen die u kunt zetten. Bent u het niet eens met het ontslag? Accepteer het ontslagvoorstel niet zomaar en kom in actie om uw baan te behouden. Een advocaat ontslagrecht kan u hierbij helpen. Schakel een ontslagspecialist van De vakman in om u bij te staan. In de regio Haarlem staan wij voor u klaar.

Willemse & van Poorten Advocaten

Bij Willemse & van Poorten Advocaten zijn zes hoog gekwalificeerde advocaten werkzaam met elk een eigen specialiteit. Naast een passie voor arbeidsrecht zijn wij gespecialiseerd in huurrecht, insolventierecht, strafrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht en personen- en familierecht. Wij voldoen graag aan hoogwaardige kwaliteitseisen en laten onze praktijkvoering dan ook regelmatig controleren door externe organisaties. Wij raken niet vastgeroest in oude werkwijzen, maar gaan met de tijd mee en bekijken elk proces met een kritische blik.

Waarom Willemse & Van Poorten Advocaten?

  • Advocatenkantoor met lange historie en traditie
  • Hoog gekwalificeerde advocaten
  • Lid van Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

• Arbeidsovereenkomsten
• Concurrentiebeding
• Beëindigingsovereenkomsten
• Ontslag
• Ontslagvergoeding
• Conflictbemiddeling

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Haarlem en omstreken.

Hoofdvestiging