023 - 808 02 27

Arbeidsrecht advocaat nodig in Haarlem?

Contractenrecht Haarlem

Het contractenrecht bestaat in allerlei soorten en maten. In uw geval gaat het om een arbeidscontract die u bij aanvang van indiensttreding heeft ondertekend. Het kan van groot belang zijn om hier een advocaat contractenrecht bij te betrekken. Het komt echter maar al te vaak voor dat een overeenkomst onduidelijk of niet volledig wordt opgesteld. Hierdoor kunt u in conflict raken met degene waarmee u een verbintenis aangaat. Een arbeidsovereenkomst opstellen dient daarom zorgvuldig te geschieden. De vakman in Haarlem is gespecialiseerd in contractenrecht.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Een samenwerkingscontract opstellen kunt u ook door ons laten doen. Op die manier weet u zeker dat u conflicten over de overeenkomst zal voorkomen. Als u al te maken heeft met een kwestie rondom het contract, dan denken wij graag met u mee. Bij het niet nakomen van een overeenkomst of het opstellen van een helder contract, staat uw belang altijd voorop. Wij kennen de specifieke regelgeving en bepalen samen met u een aanpak, waarbij we de zaak tot een goed einde brengen. Voorkom misverstanden door tijdig een advocaat in handen te nemen. Wij helpen u met al uw vragen omtrent contractenrecht en arbeidsrecht in Haarlem en in de buurt van Haarlem.

Willemse & van Poorten Advocaten

Bij Willemse & van Poorten Advocaten zijn zes hoog gekwalificeerde advocaten werkzaam met elk een eigen specialiteit. Naast een passie voor arbeidsrecht zijn wij gespecialiseerd in huurrecht, insolventierecht, strafrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht en personen- en familierecht. Wij voldoen graag aan hoogwaardige kwaliteitseisen en laten onze praktijkvoering dan ook regelmatig controleren door externe organisaties. Wij raken niet vastgeroest in oude werkwijzen, maar gaan met de tijd mee en bekijken elk proces met een kritische blik.

Waarom Willemse & Van Poorten Advocaten?

  • Advocatenkantoor met lange historie en traditie
  • Hoog gekwalificeerde advocaten
  • Lid van Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

• Arbeidsovereenkomsten
• Concurrentiebeding
• Beëindigingsovereenkomsten
• Ontslag
• Ontslagvergoeding
• Conflictbemiddeling

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Haarlem en omstreken.

Hoofdvestiging